Information inför 2022

Aprilvädrets framfart tog väl kanske inte alla på sängen men några av oss hade säkert hunnit sätta på sommardäcken. Även om påskhelgen just nu ser lite grå och trist ut så kommer det i alla fall finnas lite värme i luften så det börjar absolut bli dags att inhandla årets arbetshandskar.

FÖRENINGSSTÄMMAN

Vi i styrelsen vill tacka för förtroendet att efter föreningsstämman den 29:e mars få fortsätta driva föreningen. Totalt var vi bara 16 personer som närvarade på stämman men det är skönt att saker och ting börjar bli lite mer normalt igen. 
I informationsbrevet som skickades till alla medlemmar per mail så finner ni verksamhetsberättelse och resultat-/balansräkning för 2021 samt budgeten för 2022. Föreningsstämman beslutade också om att hålla avgifterna oförändrade för 2023.

VÅRSTÄDNING

Föreningens vårstädning kommer ske lördagen den 14:e maj. Vi samlas som vanligt kl 10:00 och hjälps åt med att städa och sköta om vår förenings gemensamma ytor. Det kommer i vanlig ordning finnas en container på plats och efter kl 12 så tänder vi grillarna!

BAJA-MAJA

Föreningen har i många år nu haft en inhyrd toalett ståendes vid vändplanen på Bygdevägen, på västra sidan. Vi vill uppmana er alla att nyttja den för era behov när ni är på trädgården, det är inte trevligt för odlingsgrannar och andra medlemmar (eller motionärer i området) när några envisas med att använda skogen bredvid lotten. Baja-majan är olåst för att förenkla nyttjandet och den städas och hålls ren och fräsch av uthyrningsföretaget.

VATTEN

När vattnet slås på är i skrivande stund inte klart men vi kan nog räkna med att det sker inom kort då temperaturerna börjar stiga igen.

JORDFRÄS

Precis som tidigare år så kommer det finnas lista för att skriva upp sig på för att hyra jordfräsen. Där finns instruktioner och tips på hur man förenklar uthyrningsprocessen både för er som medlem och för oss i styrelsen. 
Till sist hoppas vi att ni alla får en härlig odlingssäsong med stora skördar och soliga (men svala) dagar på kolonilotten. Vi ses på lotterna!
Mvh,
Styrelsen

Kommentarer inaktiverade.