Månadsblad augusti

Det är nu augusti och vi kan se tillbaka på en otroligt varm och torr sommar. Som tur är har vi kunnat vattna, även om vi uppmanat er att vara sparsamma med vattnet. Föreningen betalar stora pengar för det vatten vi förbrukar, jag återkommer med hur stort det beloppet är…

Håll lotterna i bra skick

Nu står vi inför skörd men också städning på lotterna. Jag vill påminna Er om att Ni måste ta bort ogräset på gångarna utanför Era lotter. Det växer fort igen men måste hållas rent!

Nu har växten på bilden till höger tagit över på många ställen och sprider mängder av frön, det är alltså GROBLAD. Lättast är att man tar tag under plantan och vrider runt, då släpper lätt.

Besiktning av lotter

Styrelsen kommer snart att göra en ny promenad runt alla lotter. Då ser vi hur man skött sina lotter under sommaren och hur gångarna utanför ser ut. Vi gör anteckningar och skickar påminnelser om det som behöver göras bättre.

Eftersom vi har lång kö av intresserade odlare varnar vi de som inte sköter sig och säger upp dem som inte agerar trots varning. Vi höjer kraven!

Varma sensommarhälsningar till Er alla önskar vi i styrelsen!

Kommentarer inaktiverade.