Information juni 2021

Här kommer lite information från styrelsen till alla medlemmar i Koloniföreningen Fyndet.

Inspektion genomförd

Styrelsen har förra helgen gjort en första inspektion av lotterna för att säkerställa att de sköts om och används till det de är avsedda. Vi har identifierat ett antal lotter som inte kommit igång med odlingen eller som anses inte följa våra ordningsregler och dessa har fått en skriftlig varning skickad per post och ett slutdatum för rättelse.

Maskrosor!

Det är viktigt att ni rensar era lotter och tar bort fröogräs som exempelvis maskrosor. Dessa sprider sig väldigt lätt över koloniområdet och är irriterande för era odlingsgrannar så håll efter dem.

Årsmöte

Styrelsen har beslutat att genomföra det uppskjutna årsmötet den 10:e augusti. Årsmötet kommer genomföras utomhus på koloniområdet.
Mer information inkl. kallelse kommer skickas ut ca 3 veckor i förväg.

Städdagar

Vårens städdagar blev aldrig av p.g.a. corona. Men nu vi siktar på att genomföra höstens städdag 11:e september. Samling som vanligt kl 10 och vi håller på till ca kl 12. Hur vi gör med servering får vi återkomma om.

I övrigt så får vi hoppas solen tittar fram lite mer frekvent nu så vi får det behagligare när vi jobbar på våra lotter.

Ta det säkert och håll avstånd!

Kommentarer inaktiverade.